KAM till Sveriges smartaste företag

Vill du hjälpa till med att ge fler IT-prylar ett nytt liv? Vi är ledande inom återanvändning av datorer och mobiler i Sverige och söker just nu en driven KAM som kan övertyga fler företag och myndigheter att göra något smartare med sina avlagda IT-produkter.

Merparten av de begagnade datorer och mobiler som svenska företag och organisationer byter ut har halva livslängden kvar och finns på någon annans önskelista. Att skicka dessa prylar till återvinningen, som de flesta gör idag, är lika tokigt som att kassera en människa på 40-årsdagen.

Vi tror mer på att slita än slänga och har en smart idé som minskar våra kunders klimatavtryck och ger pengar tillbaka. Det är en modell som alla vinner på, men i många företag känner man inte till möjligheterna som återanvändning skapar.

Det är här du kommer in.  

Som KAM på Remade in Sweden är din uppgift att köpa in den IT-utrustning som företag och organisationer inte längre behöver (tro oss, det finns massvis med oanvända prylar där ute).

Du driver hela processen, utvecklar befintliga kunder och skapar nya affärsmöjligheter: du bokar möten med kunder över hela landet, presenterar våra tjänster, förhandlar och tecknar avtal. Din framgång mäts enkelt, ju fler produkter du får in, desto bättre. Du börjar med en mindre kundportfölj som du med tiden bygger upp.

Vi tror att du:

Erfarenhet av IT-branschen är ett plus men inget krav. Dina personliga egenskaper och inställning väger tyngre. Körkort underlättar.

Hos oss får du:

Mejla din ansökan till info@remadeinsweden.se

För mer information, kontakta Ulf Berglund, VD för Remade in Sweden, ulf.berglund@remadeinsweden.se, mobil: 070-370 28 26