Om oss & kontakt

Remade in Sweden startades med övertygelsen att de flesta begagnade prylar har ett värde och finns på någons önskelista och att vi tillsammans med våra kunder kan göra en viktig insats för planeten.

Vi är ett cirkulärt företag som är specialiserat på att förlänga livslängden på begagnade datorer, mobiler och andra IT-prylar som organisationer inte längre behöver. Vi reparerar, raderar all lagrad information och säljer vidare till en ny användare.

Genom att ge produkterna nytt liv gör vi det möjligt för våra kunder att minska sitt klimatavtryck och bygga ett mer hållbart samhälle.

Remade in Sweden följer EU:s nya krav på hållbarhetsrapportering, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Vår CSRD-rapport för 2023 visar att vi gjorde en koldioxidvinst – för våra kunders räkning – på 14 406 ton genom återanvändning av IT-produkter. Läs mer här.

Remade in Swedens verksamhet gav upphov till utsläpp av 145 ton koldioxidekvivalenter under 2023. Vi har klimatkompenserat för hela avtrycket genom att stötta ett jordbruks- och vattenprojekt i Kenya. Läs mer här.

Remade in Sweden är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 27001 (informationssäkerhet). Läs mer i vår Verksamhetspolicy.

Remade in Sweden AB

Domnarvsgatan 2F
163 53 Spånga

Email: info@remadeinsweden.se
Telefon: 08-10 11 00

Ge IT-prylarna ett extra liv nu!

Har ni datorer, mobiler eller andra IT-produkter som ska bytas ut eller ligger i något förråd? Vi hjälper till med allt – vi gör en värdering av utrustningen, hämtar den i låsta säkerhetsskåp, och raderar informationen på hårddiskar.

Tillbaka får du raderingscertifikat, en miljörapport som visar ert minskade klimatavtryck och ersättning för produkterna.